Topic: 9 th grade Homework math problem help please?**Question:**
You are shceduled to start your job at an oil change shop 2 hours after the hsop opens. Two hours after you start, a toal of 11 cars have had their oil changes since the shop opened. Three hours later, a total o f14 cars have had their oil changed. At what rate are the cars geting their oil changes since you started working ?
How many cars had their oil changed before oyu started work ?
Please i really need help to work this out !!!
Yeah i know it makes no sense .. stupid algebra teacher.. ;(
I actually got 1 car per hour
b/c 14-11=3
7-4 = 3
3/3= 1 car per hour right .. but then it would mean that they would be four cars done after you start not 11 .....
found out the answer : i car per hour ; 9 cars
thanks guys but u were all wrong lol ;)

May 24, 2019 / By Peninna

if u think of time is your y variable and the number of cars as the x variable, then its a simple matter of just finding the slope. (11,4) (14,7) since you start after the shop has been open for 2 hours, the y value has an extra 2 hours added to it m= 1 y-4=1(x-11) y-4=x-11 y=x-7 is your equation, the rate is therefore 1 car per hour, ur slope 0=x-7 x=7 7 cars had their oil changed already before u started

👍 188 | 👎 10

Did you like the answer? let x = mark's age 4x = mom's age x + 4x = 30 5x = 30 x = 6 mark is 6 yrs old and his mom is 24 y.o. If they want a table (alg is probably too advanced for 4th grade), it could look something like this: Mark's age: 1 , 2, 3, 4, 5, 6.... Mom's age: 4, 8, 12,16,20.24.... their sum: 5, 10....and so on obviously, though, you don't need the first few, as the mom would still be a child. that's it! ;)

The rate should be 20 minutes per car. The number of 11 cars should be 12 if this word problem is written correctly. That means 6 cars would have had the oil changed before you started work.

👍 70 | 👎 8

Okay total the hours 2 hours + 2hours + 3 hours = 7 hours total Total the Cars 14 cars 14 cars / 7 hours = 2 cars per hour 4 cars TECHNICALLY had its oil changed before you started since 2 hours * 2 cars = 4 cars. But it's an uneven problem.

👍 61 | 👎 6

Ok take the 11 cars=2hrs Then 26 cars=5 hrs. or 11 cars=2hrs 14=3hrs Its a start I don't want to give you the wrong answer so thats just what I'd do. My at a glace answer would be 3 cars an hour.

👍 52 | 👎 4

math problem its simple you work a total of five hours in five hours 25 cars get an oil change so its 25/5 equals 5 cars per hour 1 car every 12 min

👍 43 | 👎 2

it in fact askes how plenty funds he will make over the summer season. "gross" is an quantity of money till now any deductions are made. So in simple terms take 6.sixty 5 (amout of money earned consistent with hour)situations 9 (quantity of hours each and every week). then take that answer and multiply it with the aid of 12(kind of weeks interior the summertime). i'm uncertain what that equals out to although yet i'm hoping I helped a splash.

👍 34 | 👎 0

x = lamp 4x = chair 4x-23 = table X + 4X + 4X - 23 = 562 = 9X - 23 = 562 X = 65 = lamp 4 x 65 = 260 = chair 4 x 65 - 23 = 237 = table

If you have your own answer to the question 9 th grade Homework math problem help please?, then you can write your own version, using the form below for an extended answer.
/**
* RECOMMENDED CONFIGURATION VARIABLES: EDIT AND UNCOMMENT THE SECTION BELOW TO INSERT DYNAMIC VALUES FROM YOUR PLATFORM OR CMS.
* LEARN WHY DEFINING THESE VARIABLES IS IMPORTANT: https://disqus.com/admin/universalcode/#configuration-variables*/
/*
var disqus_config = function () {
this.page.url = PAGE_URL; // Replace PAGE_URL with your page's canonical URL variable
this.page.identifier = PAGE_IDENTIFIER; // Replace PAGE_IDENTIFIER with your page's unique identifier variable
};
*/
(function() { // DON'T EDIT BELOW THIS LINE
var d = document, s = d.createElement('script');
s.src = 'https://help-study.disqus.com/embed.js';
s.setAttribute('data-timestamp', +new Date());
(d.head || d.body).appendChild(s);
})();
Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.

Copyright 2019. All rights reserved | Read Questions Online